Hopp til innhold

Hva er din begrensning?

Når man spiller pengespill på nett er det viktig å vite når man har gått fra å være en vanlig bruker, til misbruker. Som en tommelregel er det greit å bruke sin egen økonomi. Dersom ditt spillemisbruk går utover deg og eventuelt din familie er det på tide at du ser over dine begrensninger og søker hjelp. Man skal aldri spille for penger som man ikke har, og det er alltid bra at man er klar over riskene ved å spille på pengespill.

Når man spiller på pengespill online er det viktig at man setter en plan for kvelden eller dagen. Selv om man iblant kan kjenne seg som en vinner når man spiller er det også viktig at man holder seg til planen slik at man alltid kan gå til sengs eller gi seg mens man fortsatt kan kjenne seg som en grønn vinner.

Det er også viktig å huske på at om man vinner, så kan man også avslutte og komme igjen i morgen. Pengespill online er ofte åpent døgnet rundt, så det er ikke slik at de kommer til å stenge siden i morgen.

Når det kommer til begrensninger er det også viktig å tenke på at man skal være forsiktig med alkohol mens man spiller. Alkohol er med på å ødelegge din evne til å tenke rett og ta de rette avgjørelsene. Gå ut, gjør ditt beste og se til å slutte mens du er på topp, da sover man bedre og man kan alltid komme tilbake i morgen.

Privacy Policy