Hopp til innhold

Grønnere metoder

Med Klimaklubben får du metoder som er grønnere og enklere enn de fleste andre metodene for å forbedre dine pengespill. Vi bruker strategi og matematiske utregninger for å se til at du kommer til de grønne pengene. Det er derfor en glede for Klimaklubben.no at du har valgt oss.

Mange metoder krever at man kan spille over en lengre periode for å forstå hvordan spillet er oppbyggd. De fleste pengespill har en svakhet, det gjelder bare å finne den rette svakheten. Dersom man satser samme beløp over en periode kan man se om det finnes et mønster for vinst eller tap.

Ved hjelp av Klimaklubben slipper du å gjøre den unødvendige satsningen. Vi gir deg metoden og gjør de matematiske utregningene for deg. Alt du trenger å gjøre er å se og lære, så kommer du snart til å ha råd til en egen skog.

Til å begynne med er det viktig at du alltid følger det mønsteret som vi gir deg. Om du avviker fra dette mønsteret kan ikke Klimaklubben stå for ansvarlig for dine tap.

For å komme i gang med de matematiske metodene skal man altså velge seg ett spill der man kan velge rød eller svart, ja eller nei, 1 eller 2 osv. Dette er for at det skal være mulig for systemet å lese spillet. Man skal deretter satse 10 kr på en av de valgte, la oss si rød. Dersom rød er vinner så har du vunnet 10 kr pluss de 10 kr som du hadde satset, altså en profitt på 10 kr. Ved neste tilfelle så skal du legge 10 kr på svart. Dersom du tapte denne satsningen skal du fortsette å satse på svart til du vinner. Neste satsning blir nå 30 kr for å dekke opp de tap du eventuelt har hatt men samtidig tjene penger. Ved vinst går du tilbake til å satse 10 kr på rødt, dersom du taper skal du fortsette og satse på svart, men øke innsatsen til 70 kr.

Privacy Policy