Hopp til innhold

Gode grunner til å ta toget

Å reise med tog er ofte mer praktisk enn å kjøre egen bil. Ikke bare sparer du penger og miljø, du står også friere til å drive med andre aktiviteter på turen. I Norge er vi dessuten så heldige å ha en helt anstendig statlig jernbane som tar deg dit du vil i vårt langstrakte land.

Mindre stress

Togreise er rett og slett mindre stress og mer avslappende: Det er bare å gå ombord, finne plassen sin... og der kan du sitte hele turen om du så måtte ønske. Blir du trøtt kan du ta deg en blund helt uten frykt for å havne i grøfta. Det er riktignok ikke alle som er komfortable med å sovne, mumlende og siklende, på sidemannens skulder, og om du ikke vil ta deg råd til en sovekupé eller er lei av å kikke ut av vinduet, kan du for eksempel oppdatere deg på nyhetene, strikke grytelapper og mistenkelig korte skjerf eller slå ihjel ventetiden med å spille på et gratis kasino på nett. Er du av den sosiale typen kan du invitere sidemannen til å spille sammen med deg. Det kan bli begynnelsen på et livslangt vennskap, og uavhengig av om dere spiller for penger eller ei, vil timene formelig fly avgårde.

Len deg tilbake og nyt utsikten

En annen fordel med å ta toget er at du ikke trenger å holde utkikk etter nødvendige fasiliteter mens magen rumler og blæra sprenges. Reiser du til større byer er det en lettelse å slippe stresset med å kjøre i ukjente gater og betale høyrearmen og din førstefødte for å kunne parkere. Man opplever landskapet på en helt annen måte enn når man kjører bil. Det er ikke lett å beundre naturen når du må ha all oppmerksomhet på veien, men på toget kan du lene deg tilbake og speide etter glimt av den lokale faunaen.tåg

Privacy Policy