Hopp til innhold

Fra søvn til suksess.

Det finnes studier som viser at jo mer søvn du får, desto større sjanse er det for at du faktisk kan finne de grønne pengene som du leter dette. Du vil vinne penger, og med nok søvn kan du faktisk gjøre dette. Det handler også om å kjenne på kroppen når man begynner å bli trøtt, for da mister man fokus og har lettere for å gjøre feil.

Stresshormoner er ødeleggende for en spiller som vinner. Man skal alltid huske på at det er ofte lettere å gå på et tap dersom man ikke er fokusert nok. For å unngå stress er det viktig at kroppen og hjernen får nok søvn. Dette får man ved at man helt enkelt ikke spiller når man er uslitt eller trøtt, men legger seg i stedet og satser på å komme tilbake neste dag. Det beste tipset er å gi seg med å spille mens man er på topp og kjenner seg pigg i kroppen og hjernen. Begynner du å bli trøtt er det alltid en større risiko for at man taper pengene som man har vunnet.

Søvn er viktig for å holde fokus oppe på det du skal gjøre, og for deg å huske dine begrensninger. Er man trøtt er det lett å gjøre feil, noe som kan resultere i at man taper eller minster en vinnene hånd, eller omgang.

Et spørsmål som man kan stille seg selv, er om du kommer til å bli lykkeligere om du har penger på konto og er uthvilt, enn om du er trøtt, sliten og ikke har noen penger igjen fordi du ikke la deg når du var trøtt.

Privacy Policy