Hopp til innhold

For deg som vil bli litt grønnere

Hvordan kan man tjene penger og samtidig bli grønnere? Du tenker helt sikkert på alle trærne i regnskogen som hver eneste dag blir hugget ned fordi folk trenger trærne til å produsere papir osv. Man trenger gull og grønne skoger for å tjene penger.

De fleste av oss har en eller annen gang spilt pengespill for spenningens skyld eller fordi man er overbevist om at en gang vinner man. Alle vil være den heldige personen som alle snakker om. Det mange ikke vet er at de ”grønne dollarene” som man kan vinne ikke alltid er ren flaks.  Pengespill på nett har gjort det lettere enn noensinne for mannen/kvinnen i gata å tjene noen ekstra kroner. I mange tilfeller er det strategi og forståelse av spillet som gjør at man hele tiden kan forbedre seg til å bli en riktig vinner.

Klimaklubben.no gir deg informasjonen du har ventet på. Her finner du informasjonen om hvordan du kan tjene penger på pengespill. Vi kan gi deg tips og konkrete metoder for å gjøre deg til en grønn vinner.

Vi gir også informasjon om hvordan du kan skape et positivt klima rundt spillingen, for å unngå farer som avhengighet og økonomiske problemer. Det er lett å havne i et usunt mønster når det gjelder pengespill på nett, derfor er det veldig viktig at man er bevisst på dette og tar forhåndsregler.

Vi på klima klubben er her for å gjøre like grønn som Hulken.

Privacy Policy