Hopp til innhold

Flere system for å vinne

Opp igjennom årene har det kommet flere og flere system for å skape vinnere av grønne penger. I denne bloggposten tenkte jeg å gå igjennom flere av dem slik at du kan selv se hvilket som passer deg.

Et gammelt system som har vært med lenge, er det kjente 1-3-2-6 systemet. Dette systemet er laget for deg som ønsker å spille sikkert og nesten alltid være garantert vinst over tid. Ved å øke innsatsen ved ulike tilfeller kan man skape en sikkerhet for seg selv, slik at kan vinne tilbake eventuelle tap. Du legger 10 kr på første spill, 30 kr på andre spill, 20 kr på tredje spill og avslutter med 60 kr på fjerde og siste spill. I dette spillet kan du sitte med en pott på 120 kr på siste spill, og det er selv om du kanskje ikke har vunnet på de foregående spillene.

Ett annet system er et system som kalles for Vinn-systemet. Det er det enkleste systemet for å finne de grønne pengene, men det krever også at du har tilstrekkelig med penger for å satse. Systemet går ut på at man skal legge en innsats på ett spill,  og dersom man vinner, legger man samme sum igjen, slik at man ikke taper noe for å komme videre. Dersom man taper må man doble innsatsen slik at man kan vinne tilbake det man har tapt på den første runden, samtidig som man vinner tilbake det man har spilt for i andre runden. Dersom man hele tiden følger dette systemet vil man sakte men sikkert øke sin profitt.

Det er viktig å huske på at dersom man spiller på et system må man alltid følge med slik at man ikke glemmer et av punktene i systemet.

Privacy Policy