Hopp til innhold

Avhengighet og/eller økonomiske problemer?

Det er normalt at man blir avhengig av pengespill. Det handler om å skape et positivt klima rundt spillingen. Om man er bevisst på sine begrensninger og tar forholdsregler når det gjelder den økonomiske situasjonen er det lettere å håndtere avhengigheten. Klimaklubben tilbyr profesjonell hjelp 5 dager i uken, fra onsdager til søndager fra 15.00 til 22.00.

Visste du at helgen er de dagene i uken der flest folk besøker en pengespillside? Over 30% av alle som spiller sier selv at de trenger hjelp for å komme ut av sin avhengighet.

Med Klimaklubben gir vi deg informasjon om hva du kan gjøre, og hvilke forbehold som du kan ta for å ha en stabil og bra økonomi samtidig som du kan spille pengespill og leve det grønne livet.

Vi har også et program som heter Klima-programmet. Dette er et avhengighets-program som innebærer at vi hjelper kunder med å komme tilbake til virkeligheten og skape en trygg økonomi. For oss er det viktig at kundene kan spille pengespill men også at man har en bra økonomisk situasjon. Selve Klima-programmet er oppdelt i 3 deler. Den første delen er samtale og diskusjon med kunden. Den andre delen er trygghet og tillit. Vi må alltid være sikre på at kunden vet sine begrensninger. Del 3 er oppfølgning. Når man har kommet igjennom alle disse delene er man også klar for å lære seg våre matematiske system og gjennom disse komme seg tilbake i en økonomisk stabilitet. Dersom du vil vite mer om vårt Klima-program vennligst kontakt oss på telefon eller send oss en mail der du forklarer dine problemer.

Klimaklubben kan sine begrensinger og vi har et positivt klima rundt pengespill.

Privacy Policy